Θεμελίωση νέου Παιδικού Σταθμού-Νηπιαγωγείου στην Ι. Μ. Νέας Ιωνίας (ΦΩΤΟ)
19 Οκτωβρίου 2017 Κοινοποιήστε

Θεμελίωση νέου Παιδικού Σταθμού-Νηπιαγωγείου στην Ι. Μ. Νέας Ιωνίας (ΦΩΤΟ)

Την τελετή θεμελίωσης του νέου Παιδικού Σταθμού-Νηπιαγωγείου πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης 19 Οκτωβρίου 2017 στο Ν. Ηράκλειο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γαβριήλ, παρουσία του κ. Δημητρίου Οικονομίδη, εκπροσώπου της εταιρείας Consolidated Constractors Company και του Προέδρου αυτής κ. Samer S. Khoury, του Δημάρχου Ηρακλείου κ. Νικολάου Μπάμπαλου με μέλη του ΔΣ, του Αστυνομικού Διευθυντή Ηρακλείου κ. Διονυσίου Πυλαρινού, του Αρχιτέκτονα Μηχανικού κ. Χρήστου Κιντώνη, καθώς και Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως.

Η θεμελίωση του νέου Παιδικού Σταθμού-Νηπιαγωγείου αποτελεί πλέον ένα ιστορικό γεγονός, αλλά και ένα ακόμη σπουδαίο κοινωνικό και παιδαγωγικό έργο για την Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας, το οποίο αναμένεται να παραδοθεί προς λειτουργία το επόμενο Σχολικό έτος 2018-2019.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γαβριήλ, αφού ευχαρίστησε ξεχωριστά όλους τόσο για την κοπιώδη και υπομονετική προσπάθειά τους, όσο και για την τιμητική παρουσία τους στην τελετή, εξέφρασε την ιδιαίτερη ικανοποίηση του για την εξέλιξη των έργων και ευχήθηκε η νέα αυτή «Κιβωτός Εκπαίδευσης» να αποτελέσει στο μέλλον έναν άξιο, ιερό και φιλόξενο διδακτικό χώρο που θα χαρίσει γνώση, αλλά και πολλά χαμόγελα στα πρόσωπα των μικρών μαθητών.

Ι. Μ. Νέας Ιωνίας

Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment