Ξεκίνησαν τα Εσπερινά Κηρύγματα του Μητροπολίτη Αργολίδος

Ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος ξεκίνησε και φέτος  τα εσπερινά κηρύγματα καθώς και τις συνάξεις νέων στο Ναύπλιο και το Αργος. Ο Μητροπολίτης στον κατάμεστο από πιστούς ναό της Αγίας Τριάδος στην Πρόνοια Ναυπλίου καλωσόρισε τους πιστούς που προσήλθαν φέτος για να συμμετέχουν στα κηρύγματα που θα κάνει. Προηγήθηκε εσπερινός από τον εφημέριο του ναού  π. Κωνσταντίνο Σέρρο Τα κηρύγματα του μητροπολίτη θα γίνονται κάθε Σαββάτο στις 6 μμ στον ενοριακό ναό της Αγίας Τριάδος στο Ναύπλιο και κάθε Κυριακή στον Καθεδρικό Ιερό ναό Αγίου Πέτρου Άργους, στις 6 μμ το απόγευμα.

Στην αίθουσα της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος ξεκίνησε και την πρώτη σύναξη με τους Νέους για το 2017-2018 ο Μητροπολίτης Αργολίδος. Ο Μητροπολίτης στην πρώτη σύναξη καλωσόρισε τους νέους και τους μίλησε για το τι θα συζητήσουν στις επόμενες συνάξεις.

Η ομιλία θα πραγματοποιείτε  στο Ναύπλιο κάθε  Σάββατο στις 6.30 .μ.μ.,  για νέους έως 18 ετών  και στις 7.30 για νέους έως και σαράντα ετών Οι συναντήσεις θα γίνονται  στην Αίθουσα της Ι.Μητροπόλεως Βασιλέως Κωνσταντίνου 31 και Ναυαρίνου 2.

Και  κάθε Κυριακή οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται στην αίθουσα της Βιβλιοθήκης, στο πάρκο «Μπόνη», στις 6:30 μ.μ. με τους μαθητές του Λυκείου και στις 7:30 μ.μ. με τους υπόλοιπους νέους μέχρι 40 ετών.

 

Ευάγγελος Μπουγιώτης

Διαβάστε ακόμα