Αντιπροσωπεία της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας στον Αρχιεπίσκοπο

Ρεπορτάζ: Μάκης Αδαμόπουλος

Αντιπροσωπεία της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας αποτελούμενη από τον Γενικό Γραμματέα κ. Ανδρέα Μιχαηλίδη, τα μέλη κ.κ. Σταύρο Αραχωβίτη, Ιωάννη Σαρακιώτη, Μάξιμο Χαρακόπουλο, και τον Σύμβουλο Δρα κ. Κώστα Μυγδάλη επισκέφθηκε σήμερα τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο και τον ενημέρωσαν για τους στόχους και τους σκοπούς της Συνέλευσης, καθώς και για τις εκδηλώσεις που ετοιμάζουν με αφορμή την συμπλήρωση 25 ετών από την ίδρυση της ΔΣΟ.
Ο κ. Μιχαηλίδης ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο για την συνάντηση και τον πληροφόρησε για το πλαίσιο των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στην Ελλάδα για την συμπλήρωση των 25 ετών από την ίδρυση της Συνέλευσης, ενώ απηύθυνε πρόσκληση στον Αρχιεπίσκοπο να παραστεί και να κηρύξει την έναρξη των εκδηλώσεων.
Ο Αρχιεπίσκοπος ευχαρίστησε τον Γενικό Γραμματέα και τα μέλη και τους συνεχάρη για το έργο τους και για το όραμά τους. Κατόπιν, αντάλλαξαν απόψεις και αποφασίστηκε τα μέλη της Συνέλευσης να επισκεφθούν την Διαρκή Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος, ώστε να την ενημερώσουν για τα προγράμματα και τους στόχους τους.

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

Διαβάστε ακόμα