Αγιασμός σε φυλάκιο στα ελληνοαλβανικά σύνορα (ΦΩΤΟ)

Το ανακαινισμένο στρατιωτικό φυλάκιο του Τριλόφου του Γράμμου στα ελληνοαλβανικά σύνορα, επισκέφτηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Σεραφείμ σήμερα, Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017.

Το φυλάκιο για την Ακολουθία του Αγιασμού επισκέφτηκε ο Αρχηγός του Ελληνικού Στρατού Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, συνοδευόμενος από τον Υποδιοικητή του Γ’ Σ.Σ. Υποστράτηγο Προκόπιο Καρατζέτζο, τον Διοικητή της 9ης Ταξιαρχίας ΠΖ Ταξίαρχο Νικόλαο Κατσίκα και τον Διοικητή του 15ου Συντάγματος Πεζικού Συνταγματάρχη Χρήστο Σιόρεντα.

Ο Αρχηγός του ΓΕΣ ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καστορίας για τη βοήθεια, συμπαράσταση και τη φροντίδα που δείχνει η τοπική Εκκλησία στον στρατό της περιοχής και του ζήτησε να προσεύχεται καθημερινά για τους στρατιώτες των συνόρων μας.

Ο Μητροπολίτης κ. Σεραφείμ συνεχάρη και ευχαρίστησε τον Στρατηγό για τις επισκέψεις του στα ελληνοαλβανικά σύνορα και τόνισε πως η παρουσία του δίνει δύναμη και πνοή στα ξεχασμένα χωριά της Ελλάδος.

Αμέσως μετά, ο Σεβασμιώτατος επισκέφτηκε τον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου Τριλόφου, κτίσμα του 1872, και τέλεσε τρισάγιο στους πεσόντες, στο μνημείο που βρίσκεται δίπλα στον Ναό.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

 

Ι. Μ. Καστορίας

Διαβάστε ακόμα