Εκδήλωση για τα παιδιά των Ιερέων της Καστοριάς (ΦΩΤΟ)
5 Ιανουαρίου 2018 Κοινοποιήστε

Εκδήλωση για τα παιδιά των Ιερέων της Καστοριάς (ΦΩΤΟ)

Την Τετάρτη, 3 Ιανουαρίου 2018, πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως Καστορίας για τα παιδιά των Ιερέων. Το όμορφο και οικογενειακό αυτό γεγονός της τοπικής μας Εκκλησίας, έλαβε χώρα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Κωσταραζίου.

Η εκδήλωση περιελάμβανε την κοπή της βασιλόπιτας, την προβολή της παιδικής ταινίας “Η παραβολή του καλού Σαμαρείτη”, την παράθεση κερασμάτων και τέλος το μοίρασμα δώρων, αναμνηστικών και παιχνιδιών στα παιδιά των Ιερέων της Μητροπόλεως Καστοριάς.

Ο Σεβασμιώτατος στο λόγο του, ανέλυσε την αξία της ανθρωπιάς, της φιλανθρωπίας και της συμπόνιας προς τους εν αδυναμία αδελφούς μας και παρότρυνε όλους τους παρευρισκομένους να εφαρμόζουν στο ακέραιο την εντολή της αγάπης, διότι αυτή είναι η πύλη που οδηγεί με ασφάλεια στην επόμενη ζωή.

Η ευτυχία, το χαμόγελο και το γέλιο των παιδιών είναι η εικόνα που χαράχθηκε στην μνήμη όλων όσων παρακολούθησαν την ευγενική αυτή εκδήλωση και πολλαπλασίασε τη χαρά της χαρμόσυνης περιόδου που διανύουμε.

Ι. Μ. Καστορίας

Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment