Εκδήλωση προς τιμήν των Εκπαιδευτικών στην Ι. Μητρόπολη Μεγάρων (ΦΩΤΟ)

Στον Ενοριακό Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής – Μεγάρων, σήμερα Δευτέρα 29η Ιανουαρίου 2018, τελέστηκε ο Εσπερινός της κοινής μνήμης των εν Αγίοις Πατέρων ημών Μεγάλων Ιεραρχών και Οικουμενικών Διδασκάλων, Βασιλείου του Μεγάλου, Γρηγορίου του Θεολόγου και Ιωάννου του Χρυσοστόμου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μεγάρων και Σαλαμίνος κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, με την συμμετοχή Εκπαιδευτικών.

Μετά το πέρας του Εσπερινού, στο Πνευματικό Κέντρο του εν λόγω Ιερού Ναού, ακολούθησε εκδήλωση, για τέταρτη συνεχή χρονιά, προς τιμήν των κ. Εκπαιδευτικών όλης της Μητροπολιτικής μας Περιφερεἰας.

Στην εκδήλωση ωμίλησε, ο επίσημα προσκεκλημένος, Θεολόγος, Φιλόλογος, Ψυχολόγος, Εκπαιδευτικός, Ειδικός Επιστημονικός Σύμβουλος Επικοινωνίας, Ενημερώσεως και Παιδείας, Συντονιστής των Κλάδων της Επικοινωνιακής και Μορφωτικής Υπηρεσίας, καθώς και Γενικός Διευθυντής Ραδιοφωνίας, αξιότιμος κ. Αλέξανδρος Κατσιάρας, με θέμα: «Τρεις Ιεράρχες και Γνώση».

Τέλος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης, έκλεισε την Πνευματική αυτή Σύναξη με Πατρικούς λόγους, ευχαριστώντας τον διακεκριμένο ομιλητή καθώς και τους κ. Εκπαιδευτικούς για την συμμετοχή τους.

Παρατέθηκε κέρασμα, καθώς επίσης έλαβαν άπαντες ως ευλογία αρτίδιο και εικόνα του Προστάτου και Εφόρου της Ιεράς  Μητροπόλεως, Οσίου Λαυρεντίου.

Ι. Μ. Μεγάρων

Διαβάστε ακόμα