Η Μητρόπολη Κεφαλληνίας έκοψε τη Βασιλόπιτά της (ΦΩΤΟ)
16 Ιανουαρίου 2018 Κοινοποιήστε

Η Μητρόπολη Κεφαλληνίας έκοψε τη Βασιλόπιτά της (ΦΩΤΟ)

Της Γιάννας Κουλουμπή

Την βασιλόπιτά της έκοψε η Ιερά Μητρόπολη Κεφαλληνίας στο Πνευματικό Κέντρο “Ο Απόστολος Παύλος”, μετά τον εσπερινό της Κυριακής στο Ιερό Ναό της Ευαγγελιστρίας, στο Αργοστόλι.

Ο κόσμος και φέτος ήταν πολύς, ενώ “το παρών” έδωσε και ο νεοχειροτονηθείς διάκονος Ιωάννης μετά του π. Σκλαβούνου. Ο Μητροπολίτης Κεφαλληνίας, κ. Δημήτριος, ευχήθηκε σε όλους υγεία, προκοπή, αλλά και πνευματική ανάταση που τόσο πολύ χρειάζεται η κοινωνία μας. Άλλωστε, στην καθιερωμένη του ομιλία μετά τον εσπερινό εστίασε σε πνευματικά ζητήματα, κάνοντας αναφορά τόσο στον “υλιστικό” τρόπο με τον οποίο που βιώνουμε τα Χριστούγεννα όσο και στο παράδειγμα της Παναγίας ως το πρόσωπο που σιωπηρά ήταν πανταχού “παρών” στα του Κυρίου μας Ιησού Χριστού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στους πιστούς, εκτός από την βασιλόπιτα μοιράστηκε και το ημερολόγιο της Μητρόπολης Κεφαλληνίας. Πρόκειται για ένα εγκόλπιο ημερολόγιο, αφιερωμένο στους Αγίους Φανέντες, το οποίο τυπώθηκε με την ευγενική χορηγία των κ.κ. Αθανασίας και Μαρίνας Μαρτίνου.

ekefalonia.gr

Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment