Παρουσιάσθηκε το νέο βιβλίο “Ευτυχία είναι…” στο Πολεμικό Μουσείο (ΦΩΤΟ)

Με την ευχή και την ευλογία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου Β’ πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η παρουσίαση του νέου βιβλίου «Ευτυχία είναι…» της ΕΛΛΗΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗΣ χθες το βράδυ στο πολεμικό μουσείο.
 
Παρότι μέρα βροχερή, η προσέλευση του κόσμου ήταν αθρόα γεμίζοντας το αμφιθέατρο με ανθρώπους κάθε ηλικίας. Τρεις μεγάλες προσωπικότητες ήταν οι κεντρικοί παρουσιαστές της εκδήλωσης.
 
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κ.κ. Παύλος ο οποίος ανέπτυξε το θέμα: «Η Ευτυχία μέσα στην οικογένεια», ο παγκοσμίου φήμης Ομότιμος Καθηγητής Αγγειοχειρουργικής της Ιατρικής Σχολής Αθηνών κ. Παναγιώτης Δημακάκος το θέμα: «Ευτυχία είναι οδοιπορικό στην Αγιότητα» και ο Κοσμήτωρ της Θεολογικής Σχολής Αθηνών, Καθηγητής κ. Απόστολος Νικολαϊδης το θέμα: «Η κατά Θεόν Ευτυχία».
 
Στη συνέχεια τον λόγο έλαβαν οι υπόλοιποι συγγραφείς του έργου, Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Χριστοδούλου, Οικονόμος Χαράλαμπος Ραμαντανάκης, Γιώργος Μπουμπούσης, Σταυρούλα Ζώρζου, Αδαμαντία Αλατάρη, Νικολέττα Σκάλου-Διαμαντίδη, Χάρης Μπακάλης και Χαράλαμπος Χωραϊτης ενώ τον συντονισμό είχε η συγγραφέας κα Ιωάννα Σκαρλάτου. Τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο εκπροσώπησε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Χρυσόστομος Παπαθανασίου.
Το βιβλίο βρίσκεται σε όλα τα βιβλιοπωλεία καθώς και σε μοναστηριακές εκθέσεις.
Διαβάστε ακόμα