Παρουσιάσθηκε το νέο βιβλίο “Ευτυχία είναι…” στο Πολεμικό Μουσείο (ΦΩΤΟ)
24 Ιανουαρίου 2018 Κοινοποιήστε

Παρουσιάσθηκε το νέο βιβλίο “Ευτυχία είναι…” στο Πολεμικό Μουσείο (ΦΩΤΟ)

Με την ευχή και την ευλογία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου Β’ πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η παρουσίαση του νέου βιβλίου «Ευτυχία είναι…» της ΕΛΛΗΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗΣ χθες το βράδυ στο πολεμικό μουσείο.
 
Παρότι μέρα βροχερή, η προσέλευση του κόσμου ήταν αθρόα γεμίζοντας το αμφιθέατρο με ανθρώπους κάθε ηλικίας. Τρεις μεγάλες προσωπικότητες ήταν οι κεντρικοί παρουσιαστές της εκδήλωσης.
 
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κ.κ. Παύλος ο οποίος ανέπτυξε το θέμα: «Η Ευτυχία μέσα στην οικογένεια», ο παγκοσμίου φήμης Ομότιμος Καθηγητής Αγγειοχειρουργικής της Ιατρικής Σχολής Αθηνών κ. Παναγιώτης Δημακάκος το θέμα: «Ευτυχία είναι οδοιπορικό στην Αγιότητα» και ο Κοσμήτωρ της Θεολογικής Σχολής Αθηνών, Καθηγητής κ. Απόστολος Νικολαϊδης το θέμα: «Η κατά Θεόν Ευτυχία».
 
Στη συνέχεια τον λόγο έλαβαν οι υπόλοιποι συγγραφείς του έργου, Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Χριστοδούλου, Οικονόμος Χαράλαμπος Ραμαντανάκης, Γιώργος Μπουμπούσης, Σταυρούλα Ζώρζου, Αδαμαντία Αλατάρη, Νικολέττα Σκάλου-Διαμαντίδη, Χάρης Μπακάλης και Χαράλαμπος Χωραϊτης ενώ τον συντονισμό είχε η συγγραφέας κα Ιωάννα Σκαρλάτου. Τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο εκπροσώπησε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Χρυσόστομος Παπαθανασίου.
Το βιβλίο βρίσκεται σε όλα τα βιβλιοπωλεία καθώς και σε μοναστηριακές εκθέσεις.
Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment