Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο στην Θεσσαλονίκη για την Μακεδονία (ΦΩΤΟ)

Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου το πρωί, στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Θεσσαλονίκης τελέστηκε Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο παρουσία πλήθους κόσμου.

Το Συλλείτουργο τελέστηκε για την διατήρηση της ειρήνης και την απόδοση δικαιοσύνης στην πατρίδα μας, σχετικά με την Ελληνικότητα της Μακεδονίας.

Στο Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο προεξήρχε ο Παναγιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος, ενώ έλαβαν μέρος οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Βρυούλων κ. Παντελεήμων, Μιλήτου κ. Απόστολος, Βεροίας κ. Παντελεήμων, Ξάνθης κ. Παντελεήμων, Σερρών κ. Θεολόγος, Ζιχνών κ. Ιερόθεος, Κοζάνης κ. Παύλος, Ιερισσού κ. Θεόκλητος, Μαρωνείας κ. Παντελήμων, Κίτρους κ. Γεώργιος και Καβάλας κ. Στέφανος.

Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, ο οποίος αναφέρθηκε στο θέμα της Μακεδονίας, ενώ στην συνέχεια μίλησε ο Σεβ.Μητροπολίτης Βεροίας κ. Παντελεήμων ο οποίος εκ μέρους όλων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών εξέφρασε ευχαριστίες προς τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμο για την πρόσκληση να συλλειτουργήσουν σήμερα στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

Ι. Μ. Βεροίας

Διαβάστε ακόμα