Σιατίστης Παύλος: “Φωνή λαού το συλλαλητήριο” (BINTEO)

Ο Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης, Παύλος, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» κι αναφερόμενος στο συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη για το «Σκοπιανό», τόνισε πως το συλλαλητήριο ήταν η «φωνή του λαού».

Όπως αποκάλυψε, του είχε ζητηθεί να είναι εκ των ομιλητών, αλλά συνειδητά αποφάσισε να μην συμμετάσχει για να μην δώσει το δικαίωμα σε αυτός που ισχυρίζονται ότι η Εκκλησία ήταν πίσω από την διοργάνωση του συλλαλητηρίου, να χρησιμοποιήσουν την παρουσία του.

Ο μητροπολίτης Παύλος, μεταξύ άλλων, ξεκαθάρισε ότι το συλλαλητήριο δεν μπορεί να αποδοθεί σε Χρυσαυγίτες ή ακραίους που μπορεί να συμμετείχαν, αλλά αποκλειστικά και μόνο στον λαό που έδωσε εντυπωσιακό «παρών».

Όπως υπογράμμισε, είναι ξεκάθαρο ότι οι πολίτες δεν συμφωνούν με τα όσα μέχρι τώρα έχουν αποκαλυφθεί για τη διαπραγμάτευση για την ονομασία της πΓΔΜ και η άποψη τους πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψιν από αυτούς που διαπραγματεύονται γιατί δεν είναι δυνατόν οι κυβερνώντες να λένε πως κυβερνούν για τον λαό, αλλά να μη λαμβάνουν υπόψιν τους τη γνώμη του.

https://youtu.be/Ah46Ls67jLw

thessnews.gr

Διαβάστε ακόμα