Τα παιδιά των Ιερέων στο Επισκοπείο της Ι. Μ. Λαρίσης (ΦΩΤΟ)

Παιδικές φωνές και χαμόγελα, γέμισε το Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης την Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2017  το απόγευμα, καθώς ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιος θέλησε να βρεθεί κοντά στα παιδιά των Ιερέων της Ιεράς Μητροπόλεως και να τα καλοσωρίσει τόσο στον νέο χρόνο, όσο και στην εορταστική εκδήλωση που έλαβε χώρα στην μεγάλη αίθουσα της Ιεράς Μητροπόλεως, προς τιμήν τους.

Στην συνέχεια  τους ευλόγησε την πρωτοχρονιάτικη πίττα και τους μίλησε για την χαρά και την ευλογία των αγίων εορτών της Σαρκώσεως του Θεού και Λόγου και της θείας Του επιφανείας, καθώς και για την ιδιαίτερη ευλογία που έχουν να ζουν και να ανατρέφονται μέσα σε ένα άγιο και ευλογημένο, καθαρά εκκλησιαστικό περιβάλλον και στο τέλος αφού του έψαλαν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα πήραν από το χέρι του το κομμάτι της αγιοβασιλόπιττας και ένα παιχνίδι, που τους έδωσε μεγάλη χαρά.

Οι πατέρες ευχήθηκαν μεταξύ τους τα βέλτιστα και εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς τον Σεβασμιώτατο που για άλλη μια φορά τους εκάλεσε οικογενειακώς σε αυτήν την ξεχωριστή εορταστική βραδιά.

Ι. Μ. Λαρίσης

Διαβάστε ακόμα