Ομιλία του Μητροπολίτη Σιατίστης στο Μαλαντρένι Αργολίδος (ΦΩΤΟ)
7 Φεβρουαρίου 2018 Κοινοποιήστε

Ομιλία του Μητροπολίτη Σιατίστης στο Μαλαντρένι Αργολίδος (ΦΩΤΟ)

Την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018 στον ενοριακό Ιερό ναό του  Αγίου Αθανασίου στο ορεινό χωριό του  Μαλαντρενίου, στα πλαίσια των μηνιαίων ομιλιών   πραγματοποιήθηκε  η τέταρτη ομιλία  από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σισανίου καὶ Σιατίστης  Παύλο, με  θέμα «Ὁ χριστιανός σήμερα».

 Οι ομιλίες πνευματικού  και ποιμαντικού  περιεχομένου στον Ενοριακό Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου  έχουν σκοπό την  πνευματική ανύψωση και ωφέλεια των κατοίκων της ενορίας και τον γύρω περιοχών .

Προηγήθηκε  αρχιερατικός εσπερινός χοροστατούντος του Μητροπολίτη Σισανίου Παύλου. Μετά το πέρας της ομιλίας ο εφημέριος του ναού π. Ευάγγελος Πολυχρονόπουλος ,ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Σισανίου για τον κόπο που έκανε να έρθει στο ορεινό χωριό του Μαλαντρενίου και να μιλήσει στους κατοίκους. Ο ιερέας δώρισε στον Μητροπολίτη ένα ξύλινο Σταυρό ευλογίας για να θυμάται πάντα την επίσκεψη του στο Μαλαντρένι. Στην ομιλία παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Άργους Μυκηνών Κ. Μπέγκος και ο πρόεδρος του ΙΣΚΕ π. Γεώργιος Σελλής.

Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment