Παρούσα η Εκκλησία στο Αναπτυξιακό Συνέδριο Πελοποννήσου (ΦΩΤΟ)
Κοινοποιήστε

Παρούσα η Εκκλησία στο Αναπτυξιακό Συνέδριο Πελοποννήσου (ΦΩΤΟ)

Tρίπολη – Επαμεινώνδας Μανδρώνης

Περατώθηκαν απόψε στην Τρίπολη, οι εργασίες του 10ου Αναπτυξιακού Συνεδρίου της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Αντικείμενο του Συνεδρίου ήταν η Παραγωγική Ανασυγκρότηση και η Δίκαιη Ανάπτυξη της Περιφέρειας.

Το παρόν στην τελετή λήξης έδωσαν οι Σεβ. Μητροπολίτες Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος, Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος και Αργολίδος κ. Νεκτάριος.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο με την παρουσία αρκετών μελών της Κυβέρνησης, Εκπροσώπων του Κοινοβουλίου και της Αυτοδιοίκησης.

Τους παρευρισκόμενους προσφώνησε η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Κωνσταντίνα Νικολάκου, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτριος Παυλής και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης.

Το Συνέδριο έκλεισε με την κεντρική ομιλία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος αναφέρθηκε στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα της Κυβέρνησης για τα επόμενα χρόνια στην Πελοπόννησο.

 

ARXON.GR

Εκτύπωση

Σχόλια

  1. ΚΩΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
    ΚΩΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 28 Φεβρουαρίου, 18:19
    ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΧΑΡΙΕΝΤΙΖΟΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΑΙ , ΜΑΖΙ . ΠΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο Δ!@ΟΛΟ=#$ , ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ . - ΜΑΣΩΝΑΡΙΟ . Ο ΛΑΟΣ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΔΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ , ΚΑΙ " ΣΕΙΣ ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΤΕ . ΑΥΤΟΣ Ο @ΡΜΕΝΗ$ , ΤΙ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ ΕΧΕΙ .!

Write comment