Κοπή Βασιλόπιτας Ιδρύματος Χρονίως Πασχόντων της Ι. Μ. Μάνης

Σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ιδρύματος  Χρονίως Πασχόντων ‘’Ο Άγιος Παντελεήμων”, της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, σήμερα το απόγευμα, στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος, στο Γύθειο.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Χρυσόστομος Γ’ μετά την ευλογία της βασιλόπιτας, στη σύντομη προσλαλιά του, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, εκφράζοντας τις ευγνώμονες ευχαριστίες του για την παρουσία και την φιλάνθρωπη διάθεσή τους. Επαίνεσε όλους όσους στήριξαν και συνεχίζουν να στηρίζουν το Ίδρυμα, καθώς επίσης και τους εργαζομένους σε αυτό για την άψογη λειτουργία του. Τέλος αναφέρθηκε στο βίο του εν Αγίους πατρός ημων Βασιλείου του Μεγάλου.

Τους παρευρισκόμενους υποδέχτηκε η Διευθύντρια του Ιδρύματος κα Βικτωρία Καραμώλη – Βλαστέλλη. Εξέφρασε τις ευγνώμονες ευχαριστίες της  σε όσους υποστήριξαν υλικά και ηθικά  το Ίδρυμα κατά το περασμένο έτος καθώς και στους συνεργάτες της που βοήθησαν στην εύρυθμη λειτουργία του. 

Το εορταστικό πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με τραγούδια από μαθητές του Μουσικού Εργαστηρίου Γυθείου υπό την διεύθυνση της κας Χρύσας Μάνδρου – Φιλιππάκου. 

Την όμορφη αυτή  εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ιερείς της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, ο Βουλευτής Λακωνίας, κ. Δαβάκης, η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λακωνίας, κα Τζανετέα, η εκπρόσωπος του Δημάρχου Ανατολικής Μάνης, αντιδήμαρχος, κα Λυροφώνη, ο Εισαγγελέας Γυθείου κ. Πασαλίδης, η Διοικητής του 3ου Τάγματος ΚΕΕΜ Γυθείου, αντισυνταγματάρχης, κα Φραγκιάδου, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και πλήθος συμπολιτών μας.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ι. Μ. Μάνης

Διαβάστε ακόμα