Πολυαρχιερατικός Εσπερινός της Υπαπαντής του Χριστού στο Γύθειο

Με λαμπρότητα τελέστηκε το απόγευμα της Παρασκευής 1 Φεβρουαρίου, ο Πολυαρχιερατικός Εσπερινός για την εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου, στο ομώνυμο Μητροπολιτικό Ιερό Παρεκκλήσιο, στο Επισκοπείο Μάνης, στο Γύθειο.

Της ακολουθίας του Εσπερινού χοροστάτησε και κήρυξε το θείο λόγο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος, συγχοροστατούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμάς και Μάνης κ. Χρυσόστομος.

Το παρόν στην ακολουθία του Εσπερινού έδωσαν ο Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης κ. Ανδρεάκος, οι Εισαγγελείς Γυθείου, ο Πρόεδρος Πρωτοδικών Γυθείου κ. Νταής, η Διοικητής του 3ου Τάγματος ΚΕΕΜ Γυθείου, Αντισυνταγματάρχης κα Φραγκιάδου, ο Διοικητής του Α.Τ. Γυθείου, Αστυνόμος Β’ κ. Κρητικός, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, περιφερειακοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.

Πρό της απολύσεως πραγματοποιήθηκε η απονομή των βραβείων στους νικητές των μαθητικών διαγωνισμών Έκθεσης και Ζωγραφικής που διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Μάνης.

Οι λατρευτικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Πολιούχου της πόλεως του Γυθείου θα ολοκληρωθούν το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου με την Πανηγυρική Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία και την λιτανεία της Θαυματουργού Εικόνας στους δρόμους της πόλης.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Διαβάστε ακόμα