Στον Μητροπολίτη Κίτρους το Κέντρο Γραμμάτων και Τεχνών Δίου

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιο επισκέφθηκε το Δ.Σ του Κέντρου Γραμμάτων και Τεχνών Δίου το απόγευμα της Δευτέρας 8 Απριλίου, προκειμένου να τον ευχαριστήσει για την αγαστή συνεργασία και την αμέριστη υποστήριξη της εκδήλωσης για την παγκόσμια ημέρα της ποίησης. Ως γνωστό, η Ιερά Μητρόπολη συμμετείχε ως συνδιοργανωτής στην συγκεκριμένη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο θέατρο του Πνευματικού Κέντρου «Ο Άγιος Φώτιος».

Ο Πρόεδρος του Κέντρου Γραμμάτων και Τεχνών Δίου κ. Γρηγόρης Παπαχρήστος, εκτός των ευχαριστιών, ενημέρωσε τον Σεβασμιώτατο κ. Γεώργιο για τη δράση του συλλόγου και την ανταπόκριση που έχει αυτή στους νέους της περιοχής του Δίου και της Πιερίας ευρύτερα. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο φιλανθρωπικό έργο που προσφέρει διαθέτοντας αφιλοκερδώς την Ορχήστρα Νέων Δίου για τη διοργάνωση συναυλιών σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Από την πλευρά του ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης κ. Γεώργιος συνεχάρη τη διοίκηση για το σημαντικό έργο που επιτελεί και διαβεβαίωσε πως με ιδιαίτερη χαρά η Ιερά Μητρόπολη θα συνεχίσει τη συνεργασία με το Κέντρο Γραμμάτων και Τεχνών Δίου σε διάφορες εκδηλώσεις που πρόκειται να διοργανώσει στο μέλλον.

Την αντιπροσωπεία του Δ.Σ του Κέντρου Γραμμάτων και Τεχνών Δίου αποτελούσαν οι κ.κ. Θάνος Κόσυβας,  Μαρία Γκριμούλα, Σμαρώ Αγαθόγλου,  Δημήτρης Μουτάφης,  Δημήτρης Σκαμπαρδώνης,  Βασίλης Δήμου και  Γρηγόρης Παπαχρήστος.

Ι. Μ. Κίτρους

Διαβάστε ακόμα