Λήξη Δ΄ Κατασκηνωτικής Περιόδου στην Ι. Μ. Χαλκίδος

Την Κυριακή 4 Αυγούστου 2019 το απόγευμα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, συνοδευόμενος από τον Πρωτοσύγκελλό του Αρχιμ. Νικόδημο Ευσταθίου και τον Διάκ. Νικόλαο Πριμηκύριο, μετέβη στις Κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως, όπου παρακολούθησε την Εορτή Λήξης της Δ΄ Κατασκηνωτικής Περιόδου, η οποία πραγματοποιήθηκε στο υπαίθριο θέατρο των Κατασκηνώσεων, υπό την ευθύνη της Αρχηγού κ. Ματίνας Βαρκάδου-Κουβαρά, Παιδαγωγού και θεολόγου.

Στην Κατασκηνωτική αυτή περίοδο φιλοξενούνται 111 κορίτσια των τάξεων Ε΄ και ΣΤ΄ Δημοτικού, υπό την καθοδήγηση των εθελοντών-στελεχών, με Αρχηγό την κ. Κουβαρά, ενώ η Γιορτή τους είχε εξαιρετική επιτυχία και περιείχε σπουδαία πνευματικά μηνύματα προς όλους.

Ο Σεβασμιώτατος έκλεισε την γιορτή, ευχαριστώντας θερμά τους γονείς για την παρουσία τους, συνεχάρη τις μικρές κατασκηνώτριες, την Αρχηγό και τις υπόλοιπες υπεύθυνες για την διακονία τους στη νεότητα της Ι. Μητροπόλεώς μας, ενώ, απευθυνόμενος προς όλους, τους πληροφόρησε για το σημαντικό έργο πού επιτελούν προς την νεότητα οι Κατασκηνώσεις της Ι. Μητροπόλεως.

 

 

Διαβάστε ακόμα