Ο Υπουργός Ναυτιλίας Ιωάννης Πλακιωτάκης στην Ι. Μ. Ρεθύμνης

Την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννης Πλακιωτάκης επισκέφθηκε την Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, συνοδευόμενος από τον Υφυπουργό Μεταφορών και Υποδομών και Βουλευτή Ρεθύμνης κ. Ιωάννη Κεφαλογιάννη, τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχο κ. Θεόδωρο Κλιάρη, την Γενική Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Χριστιάνα Καλογήρου και άλλους επιτελείς.

Τους υψηλούς επισκέπτες υποδέχθηκε στα Γραφεία της Μητροπόλεως ο Σεβ. Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγένιος, ο οποίος τους ενημέρωσε για το ποιμαντικό και κοινωνικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως, που πλέον διακονείται με έδρα το Κέντρο Πολιτισμικής και Κοινωνικής Διακονίας «ΘΕΟΜΗΤΩΡ». Ακολούθως ο Σεβασμιώτατος οδήγησε και ξενάγησε τους Υπουργούς στους χώρους του «ΘΕΟΜΗΤΩΡ», καθώς και στις εγκαταστάσεις του «ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΗΜΕΡΕΥΣΗΣ – ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ για άτομα με αναπηρία, Νοητική Υστέρηση «ΑΓΑΠΗ», που φιλοξενείται σε αυτό και στο οποίο προεδρεύει.

Ο κ. Πλακιωτάκης κατέθεσε τις εντυπώσεις του στο βιβλίο επισκεπτών του Κέντρου «ΘΕΟΜΗΤΩΡ» με τα εξής λόγια: «Εντυπωσιασμένος από το σημαντικό πολιτιστικό και κοινωνικό κέντρο που οραματίστηκε και ολοκλήρωσε ο αγαπητός μου φίλος Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ.κ. Ευγένιος θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια με την ευχή να αποτελέσει διαχρονικό κύτταρο πολιτισμού, κοινωνικής μέριμνας και φιλοξενίας».

Σε ανάμνηση της επισκέψεως ο Σεβασμιώτατος και ο Υπουργός Ναυτιλίας αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα.

 

 

 

Διαβάστε ακόμα