Μαθητές Λυκείου και Φοιτητές απολαμβάνουν την Κατασκήνωση της Ι. Μ. Νικαίας

Το καταπράσινο και δροσερό περιβάλλον της όμορφης Κατασκήνωσης στη Στεφάνη Βοιωτίας απολαμβάνουν αγόρια Λυκείου και φοιτητές, έκπληκτοι από την άριστη φιλοξενία και τη μαγευτική τοποθεσία. Με συναισθήματα ευγνωμοσύνης και χαράς δέχθηκαν τον Ποιμενάρχη τους, Μητροπολίτη Νικαίας κ. Αλέξιο, ο οποίος τους ευλόγησε τη Δευτέρα 25 Ιουλίου.

Η στοργή και η φροντίδα  του Σεβασμιωτάτου για τη νεότητα είναι σε όλους γνωστή. Για το λόγο αυτό βρίσκεται κοντά τους με  αγάπη  και έγνοια, για να ανταλλάξει σκέψεις μαζί τους, ευχόμενος η παραμονή τους  να είναι γόνιμη και δημιουργική. Η πνευματική ενίσχυση  που τα παιδιά λαμβάνουν στην Κατασκήνωση  είναι ουσιαστική και θεμελιώδης  και τα συνοδεύει σε όλη τους τη ζωή. Ηρεμούν μακριά από τον θόρυβο των πόλεων και απολαμβάνουν την ξεκούραση και την ποιοτική διατροφή. 

    Μετά την πρωινή προσευχή και την καθιερωμένη έπαρση της σημαίας όλοι κατευθύνθηκαν στην τραπεζαρία για να απολαύσουν το πρωινό τους. Η ώρα κύλησε ευχάριστα, τόσο με τα τραγούδια που ξεχωρίζουν για τον παλμό, όσο και με τις χρήσιμες συμβουλές και παραινέσεις του Μητροπολίτου.

    Ο Ποιμενάρχης ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές στο Νεανικό έργο. 

Να σημειωθεί ότι όλοι οι φιλοξενούμενοι  υποβλήθηκαν στους ενδεδειγμένους διαγνωστικούς ελέγχους για την αποφυγή διασποράς του Κορωνοϊού, τόσο πριν την έναρξη των Κατασκηνωτικών Περιόδων όσο και κατά τη λειτουργία αυτών.

Διαβάστε ακόμα