Μουσική εκδήλωση προς τιμήν του Αγίου Χαραλάμπους στην Πρέβεζα

Πρέβεζα – Επαμεινώνδας Μανδρώνης

Μουσική εκδήλωση προς τιμήν του Πολιούχου της Πρέβεζας Αγίου Χαραλάμπους πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο από κόσμο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Νικοπόλεως και Πρεβέζης, απόψε Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023. 

Στην εκδήλωση συμμετείχαν ο Χορός Ιεροψαλτών της Ιεράς Μητροπόλεως «Chorus Nicopolitanus”, υπό τον Πρωτοψάλτη κ. Μιχαήλ Ζάμπα, η Χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής Δημοτικού Ωδείου Πρέβεζας «Σπύρος Δήμας», η Ορχήστρα Ποικίλης Μουσικής του Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας, η Παιδική Χορωδία «Αρμονία», και η Χορωδία «Ηχοχρώματα». 

Την ως άνω εκδήλωση έκλεισε ο Σεβ. Μητροπολίτης Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος, ο οποίος ευχαρίστησε και επαίνεσε για το  έργο τους τις χορωδίες που συμμετείχαν στην σημερινή εκδήλωση προς τιμήν του εορτάζοντος Αγίου Χαραλάμπους. Συνάμα, ο κ. Χρυσόστομος προέτρεψε όλους να μιμηθούν τους Αγίους και να έχουν ως πρότυπο τον Άγιο Χαράλαμπο.

Πριν το τέλος της εκδήλωσης, τίμησε τον συνταξιούχο Πολιτικό Μηχανικό και συνεργάτη της Ιεράς Μητροπόλεως στην τεχνική της υπηρεσία κ. Παύλο Αλεξάνδρου για την πολύτιμη συνεισφορά του στο έργο της Μητροπόλεως.

Διαβάστε ακόμα