Ο Μητροπολίτης Καρυστίας στην Σχολή Εμποροπλοιάρχων Κύμης

Την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ συνοδευόμενος απο τον Πρωτοσύγκελλο Πανοσ Αρχιμ Νικόδημο Πόγκα και τον Διάκονο Στυλιανό Πεταχτή μετέβη εις την Ακαδημία  Σχολή Εμποροπλοιάρχων Κύμης όπου ετέλεσε τον αγιασμό επι τη ενάρξει του νέου ακαδημαϊκού έτους και την υποδοχή των πρωτοετών Σπουδαστών της Σχολής.

Μετά το πέρας της ακολουθίας του αγιασμού ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ απήυθυνε με τις πατρικές νουθεσίες και εόρτιες ευχές του εν όψει των επικείμενων  εορτών προς τους παρισταμενους πρωτοετείς σπουδαστές της σχολής και προς όλους τους συμμετέχοντες.

Στην ακολουθία του αγιασμού παρέστησαν ο Διοικητής της Σχολής Εμποροπλοιάρχων Κύμης οι Αξιωματικοί της Σχολής Εμποροπλοιάρχων και του  Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδος και Λιμεναρχείου Κύμης καθώς επίσης  τοπικοί φορείς και οι γονείς και οικείοι των σπουδαστών.

Τέλος μετά το πέρας του αγιασμού  ο Διοικητής της Σχολής, στην ημερήσια αναφορά του ευχαρίστησε εν πρώτοις  την Ιερά Μητρόπολη Καρυστίας και Σκύρου  και ιδιαιτέρως  τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη Μητροπολίτη κ. Σεραφείμ  για την πάντοτε  πνευματική και πατρική  στήριξή του προς αυτήν και ακολούθως αναφέρθηκε με λόγους νουθετικούς και προτρεπτικούς προς τους νέους σπουδαστές και σπουδάστριες.

Φωτογραφίες Σταματούλα Λεβέντη

Διαβάστε ακόμα