Ορκωμοσία του Δημάρχου Αριστοτέλη από τον Μητροπολίτη Ιερισσού

   Στις 7 το απόγευμα του Σαββάτου 23ης Δεκεμβρίου 2023 στο Κέντρο Πολιτισμού Ιερισσού, παρουσία πλήθους Λαού, πραγματοποιήθηκε η Ορκωμοσία του επανεκλεγέντος Δημάρχου Αριστοτέλη κ. Στυλιανού Βαλιάνου, καθώς και των εκλεγεισών και εκλεγέντων Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων του Δήμου μας. Της Τελετής της Ορκωμοσίας προέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. ΘΕΟΚΛΗΤΟΣ, πλαισιούμενος από τον Αρχιερατικό Επίτροπο της Περιοχής Παν. Αρχιμ. π. Βαρθολομαίο Χατζόγλου, τους Εφημερίους της Ιερισσού Αιδ. Πρωτ. π. Μακάριο Ζωνάρα και π. Βασίλειο Ανυφαντή, τον Διάκονό του π. Νικόλαο Τσεπίση και με συμπροσευχόμενο τον π. Αμφιλόχιο Χάϊτα.

               Ο Σεβασμιώτατος μετά την Ορκωμοσία ευχήθηκε τα δέοντα στον κ. Δήμαρχο, στους Δημοτικούς και στους Τοπικούς επίσης Άρχοντες, τονίζοντας ότι εργασία τους είναι η διακονία του Λαού και όχι η από μέρους του Λαού διακονία τους!

               Τέλος, ο Ποιμενάρχης μας κάλεσε τους παρόντες Βουλευτές κ.κ. Ιωάννη Γιώργο και Απόστολο Πάνα και την Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής κα Αικατερίνη Ζωγράφου, όπως και τους νεοεκλεγέντες Δημοτικούς και Τοπικούς Άρχοντες να σέβονται την Πίστη και τις Παραδόσεις του Λαού μας που τους ψήφισε, την Εκκλησία του Κυρίου και Θεού και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού, που όπως χαρακτηριστικά τόνισε είναι η Μάνα και η Σώτειρα του Γένους μας, πράγμα που καταγράφεται ιστορικά στα πρώτα Εθνικά μας Συντάγματα της Τροιζήνας, της Επιδαύρου, του Άστρους, των Καλτεζών κ.λ.π. Για μια φορά ακόμα προσκάλεσε τους Άρχοντες να μην ψηφίζουν και να μην αποδέχονται ασεβείς και αρνητικούς για τον Λαό, την Εκκλησία και τους Κοινωνικούς Θεσμούς Νόμους, που επιβάλλονται από πρόθυμους τόσο από το Εσωτερικό της Χώρας, όσο και από συμφέροντα του Εξωτερικού!

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Διαβάστε ακόμα