Στον Μητροπολίτη Ιερισσού ο Διοικητής της Α΄ Ταξιαρχίας Καταδρομών Αλεξιπτωτιστών

Το πρωί της Πέμπτης, 4ης Απριλίου 2024, στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Αρναίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ. ΘΕΟΚΛΗΤΟΣ δέχθηκε εθιμοτυπική επίσκεψη από τον νέο Διοικητή της Α΄ Ταξιαρχίας Καταδρομών – Αλεξιπτωτιστών Ρεντίνας, Ταξίαρχο κ. Χαράλαμπο Γεωργίου. 

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Θεόκλητος, να σημειωθεί, ότι πρό ολίγων ημερών παρέστη στην αλλαγή Διοικήσεως της Α΄ Ταξιαρχίας Ρεντίνας από τον Υποστράτηγο κ. Γεώργιο Καπράλο στον Ταξίαρχο κ. Χαράλαμπο Γεωργίου και γι’ αυτό υπεδέχθη μετά χαράς τον νέο Διοικητή και του ευχήθηκε κάθε καλό για την πρόοδο της Μονάδος και για την προσωπική του ανέλιξη. 

Οι δύο άνδρες συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος, ενώ ο Ποιμενάρχης μας είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στον υψηλό καλεσμένο τα της Διοικήσεως και πνευματικής πορείας της Ιεράς μας Μητροπόλεως. 

Τέλος, λαμβανομένης υπόψιν της αλήθειας των στενών δεσμών της Εκκλησίας του Χριστού και του φιλοχρίστου Στρατού μας, εδόθη η ευκαιρία και στις δύο πλευρές για περαιτέρω συνεργασία Τοπικής Εκκλησίας και ιστορικής Μονάδος Καταδρομών -Αλεξιπτωτιστών.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Διαβάστε ακόμα