Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή των Κατηχητικών της Ι. Μ. Δημητριάδος (ΦΩΤΟ)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18/12 η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή των Κατηχητικών της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, στους χώρους του Συνεδριακού Κέντρου στα Μελισσιάτικα. Σε μια χαρούμενη ατμόσφαιρα, γεμάτη τραγούδια, ύμνους, παιχνίδια, 500 και πλέον παιδιά όλων των ηλικιών των Κατηχητικών Σχολείων της Μητροπόλεώς μας, με την καθοδήγηση παιδαγωγών του Βρεφονηπιακού μας Σταθμού, Παραμυθάδων, Μουσικών και Κατηχητών, κατάφεραν να ταξιδέψουν στα γεγονότα των ημερών, ενώ ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας μίλησε επίκαιρα προς τους γονείς που συνόδευσαν τα παιδιά τους στο Συνεδριακό Κέντρο.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, ο παιδικός βυζαντινός χορός της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ι. Μητροπόλεως έψαλε ύμνους των Χριστουγέννων, η Παιδική και Νεανική Χορωδία της Ι. Μητροπόλεως τραγούδησε Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ενώ η Ορχήστρα και Χορωδία «ΙΩΝΙΑ» τραγούδησε κάλαντα από διάφορες περιοχές της πατρίδας μας. Στο τέλος ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας κ. Ιγνάτιος, έκλεισε την εκδήλωση, αφού απένειμε τα μετάλλια στις Πρωταθλήτριες ομάδες που συμμετείχαν στο Διενοριακό Τουρνουά Ποδοσφαίρου και ευχαρίστησε το Πρωτοσύγκελλο Αρχιμ. Δαμασκηνό Κιαμέτη και τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο Αρχιμ. Μάξιμο Παπαϊωάννου, οι οποίοι είχαν την ευθύνη για την διοργάνωση της εορτής.

eorti_katixitikwn_04 eorti_katixitikwn_09 eorti_katixitikwn_12 eorti_katixitikwn_13 eorti_katixitikwn_15 eorti_katixitikwn_19 eorti_katixitikwn_22 eorti_katixitikwn_32 eorti_katixitikwn_38 eorti_katixitikwn_46 eorti_katixitikwn_48 eorti_katixitikwn_52 eorti_katixitikwn_03

 

Ι. Μ. Δημητριάδος

Διαβάστε ακόμα