Επίσκεψη μαθητών στον Μητροπολίτη Χαλκίδος (ΦΩΤΟ)

  Την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017 το μεσημέρι, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος δέχθηκε στην Ιερά Μητρόπολη αντιπροσωπείες μαθητών του 1ου Λυκείου Χαλκίδος, τους οποίους συνόδευε η Καθηγήτριά του κ. Ζωή Μπούρου και του Λυκείου Βασιλικού Χαλκίδος, του οποίουθς συνόδευαν ο Διευθυντής κ. Χρήστος Κακαβάς και η θεολόγος κ. Κωνσταντίνα Γιαλού.
Ο σκοπός της επίσκεψης και των δύο αντιπροσωπειών ήταν για να προσφέρουν στον Σεβασμιώτατο χρηματικά ποσά, υπέρ του φιλανθρωπικού έργου της Ι. Μητροπόλεως, τα οποία συγκέντρωσαν πριν τα Χριστούγεννα, κατά την διάρκεια της διεξαγωγής του Εράνου της Αγάπης.
Ο Σεβασμιώτατος δέχθηκε τα παιδιά, όπως πάντοτε, με πολλή χαρά, τα ευχαρίστησε και τους έδωσε τις νόμιμες αποδείξεις των προσφορών τους, ενώ είχε την ευκαιρία να τα ακούσεις και συζητήσει μαζί τους αρκετά ζητήματα, τόσο θεολογικά όσο και ζητήματα και θέματα αφορώντα καθημερινές αντιξοότητες εντός και εκτός σχολείου.
Και αυτή η επίσκεψη των μαθητών και των καθηγητών τους, είναι δηλωτική της άριστης σχέσης που υπάρχει μεταξύ του Μητροπολίτου και της μαθητικής και εκπαιδευτικής κοινότητας στην Ιερά μας Μητρόπολη και αποτελεί αληθινό δώρο Θεού. 
Ι. Μ. Χαλκίδος
Διαβάστε ακόμα