Βράβευση νέων φοιτητών από τον Μητροπολίτη Νεαπόλεως στον Εύοσμο (ΦΩΤΟ)

Για μια ακόμη χρονιά (αποτελεί παράδοση πολλών χρόνων) με αφορμή την εορτή των Αγίων Τριών Ιεραρχών, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Βαρνάβας βράβευσε τους νέους φοιτητές της Ενορίας του Αγ. Αθανασίου και Ευαγγελισμού Ευόσμου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη από νέους και γονείς Κατακόμβη. Τη δεξίωση που είχε ετοιμαστεί για όλους πλαισίωσε με όμορφα τραγούδια η ορχήστρα της Ενορίας, με υπεύθυνο τον Μουσικό κ. Χρήστο Νευρίδη.

Ο Σεβασμιώτατος στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στο πρόσφατο ταξίδι του στη Βοστώνη και στην εντυπωσιακή δράση και ζωή της ελληνικής ομογένειας στην Αμερική, με μπροστάρη την Εκκλησία. Κάλεσε τους νέους σε μια ειρηνική επανάσταση Αγάπης και Αλλαγής του εαυτού μας και του κόσμου. Έδωσε συγχαρητήρια στους νέους φοιτητές και τις οικογένειές τους και ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία.

Τέλος απένειμε την «Υποτροφία Αγίου Αθανασίου» στον πρώτο των πρώτων των νέων φοιτητών και σε όλους από έναν επιστήθιο χρυσό Σταυρό. Συνολικά βραβεύθηκαν 112 νέοι φοιτητές και φοιτήτριες.

 

Ι. Μ. Νεαπόλεως

Διαβάστε ακόμα