Παρουσία του Μητροπολίτη Μεσογαίας η Σύναξη νέων στα Λευκάκια Ναυπλίου
13 Ιανουαρίου 2018 Κοινοποιήστε

Παρουσία του Μητροπολίτη Μεσογαίας η Σύναξη νέων στα Λευκάκια Ναυπλίου

Το Σάββατο 13  Ιανουαρίου 2018, έκοψαν στις εγκαταστάσεις του Ιερού Προσκυνήματος Αγίου Λουκά του Ιατρού  στα Λευκάκια Ναυπλίου   οι νέοι  της Αργολίδος  και οι νέοι της Μητροπόλεως Λαυρεωτικής την Αγιοβασιλιάτικη Πίτα. Το πρόγραμμα περιελάμβανε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία,  χοροστατούντος του Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκταρίου στον Ιερό ναό του Αγίου Λουκά  και κατόπιν συνάντηση και συζήτηση   καθώς και παράθεση γεύματος.

Ομιλητής στην συνάντηση νέων ήταν ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαος .

Στο μαγευτικό προσκύνημα του Αγίου Λουκά στο Ναύπλιο ,ο Μητροπολίτης Αργολίδος καλωσόρισε τους νέους από την Αργολίδα και την Μητρόπολη Μεσογαίας κι ευχαρίστησε από καρδιάς τον Μητροπολίτη  Νικόλαο για τον κόπο που έκανε να έρθει στην Αργολίδα και να μιλήσει στ νέα παιδιά. Κατά τη διάρκεια της επισκέψεως των νέων από την Μητρόπολη της Μεσογαίας ο Μητροπολίτης Αργολίδος ξενάγησε τους νέους στο εκκλησιαστικό μουσείο που είναι αφιερωμένο εξολοκλήρου  στον Άγιο Λουκά.

Την όλη οργάνωση της  σύναξης  των νέων  είχε η Μητρόπολη Αργολίδος, το κέντρο νεότητας και εθελοντές από το Ιερό προσκύνημα του Αγίου Λουκά.

Ευάγγελος Μπουγιώτης

Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment