Εορτή για την 28η Οκτωβρίου στο “Βαφειαδάκειον” Νηπιαγωγείο (ΦΩΤΟ)

Πραγματοποιήθηκε στις 25-10-2018 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συστεγαζόμενου Νηπιαγωγείου-ΒΑΦΕΙΑΔΑΚΕΙΟΝ η εορτή για την 28η Οκτωβρίου 1940.

            Παρευρέθησαν ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Θεσπιών κ. Συμεών, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Πρωτ. Νικόλαος Γιαννακίδης, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Αγ. Αναργύρων-Καματερού κ.Ι. Ρέππας, κ.Σ. Καμαρινόπουλος και κ. Π. Καρκαλέτσα, η Κοινωνική Λειτουργός της Ι.Α.Αθηνών και μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Νηπιαγωγείου κ.Ε. Νασέλου, η Γραμματέας του Ιδρύματος Προστασίας Μητρικών Έργων Σταμ. & Ελένης Βαφειαδάκη κ.Π. Γκίκα και εκπρόπσωποι του διεθνούς οργανισμού “Lumos” που στηρίζει το δεσμό της οικογένειας και πρεσβεύει κανένα παιδί χωρίς οικογένεια.

            Ο Πρόεδρος Πρωτ. Νικόλαος Γιαννακίδης άνοιξε τη γιορτή καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους, επισήμους και γονείς.

            Στο τέλος ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Θεσπιών κ. Συμεών ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές και   έδωσε συγχαρητήρια στα παιδιά για τη συγκινητική γιορτή και ανέφερε ότι η ειρήνη δεν είναι απλά ένα ιδεώδες, αλλά υπαρκτό γεγονός που το βιώνουμε μέσα από την αγκαλιά της μαμάς, τα φιλιά του μπαμπά και την αγάπη του σχολείου. Έκλεισε το λόγο του τονίζοντας Ναι στη «πραγματική» ειρήνη και Όχι στη «ψεύτικη» ειρήνη.

Διαβάστε ακόμα