Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και Μνημόσυνο των Βενιζέλων (ΦΩΤΟ)
28 Μαρτίου 2016 Κοινοποιήστε

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και Μνημόσυνο των Βενιζέλων (ΦΩΤΟ)

Την Κυριακή 27 Μαρτίου ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ.κ. Δαμασκηνός τέλεσε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλιού στο Ακρωτήρι Χανίων. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας τέλεσε το Μνημόσυνο του Ελευθερίου και Σοφοκλή Βενιζέλου.

Στη συνέχεια τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση στους Τάφους των Βενιζέλων προεξάρχοντος του Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ.κ. Ειρηναίου και συμπροσευχουμένων του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κισάμου και Σελίνου κ.κ. Αμφιλοχίου του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ. Δαμασκηνού, ιερέων και πλήθους κόσμου, ανάμεσα των της Αναπληρώτριας Υπουργού Παιδείας, Ερευνών και Θρησκευμάτων κ. Αθανασίας Αναγνωστοπούλου ως εκπροσώπου της Κυβερνήσεως,  του Υπουργού Οικονομίας, Υποδομών Ναυτιλίας και Τουρισμού κ. Γεωργίου Σταθάκη, του Προέδρου της Ν. Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, του Προέδρου του Ποταμιού κ. Σταύρου Θεοδωράκη, καθώς βουλευτών, πολιτικών και στρατιωτικών αρχών του τόπου μας.

 Κατόπιν στο πλαίσιο της επετείου από τα 80 χρόνια από τον θάνατο του Ελ. Βενιζέλου πραγματοποιήθηκε ομιλία με κεντρικό ομιλητή τον συγγραφέα και πρώην βουλευτή κ. Μίμη Ανδρουλάκη. Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνρ εκ μέρους της Κυπριακής Δημοκρατίας ο Πρέσβης της Κύπρου στην Αθήνα κ. Κυριάκος Κενεβέζος.

Ι. Μ. Κυδωνίας

Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment